Μεταξοτυπίες, Θερμομεταφερόμενες στάμπες, Τύπωμα
Αναζήτηση:
Εγγραφείτε στο Newsletter:
ΑΡΧΙΚΗ/ Η ΕΤΑΙΡEIΑ ΜΑΣ
Η ΕΤΑΙΡEIΑ ΜΑΣ

  • Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1988 σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με σκοπό την κατασκευή θερμομεταφερόμενης στάμπας (σιδερότυπα) και εξελίχθηκε γρήγορα στην σημερινή της μορφή. Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών της για πλήρη εξυπηρέτηση από τις αρχές του 2002 ασχολείται και με απευθείας εκτύπωση και φλοκάρισμα ενδυμάτων. Είναι μια από τις πρωτοπόρους παραγωγούς προϊόντων και υπηρεσιών για την διακόσμηση ενδυμάτων και συναφών προϊόντων, οφείλοντας την μακροχρόνια ανοδική της πορεία στην αφοσίωση της επαγγελματικής της ομάδας, καθώς και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει με τους πελάτες της.
  • Η δέσμευση της εταιρίας μας να σχεδιάζει και να αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα, της εξασφαλίζει ένα αξιοζήλευτο όνομα στον κλάδο της. Για να διασφαλίσει σταθερή ποιότητα, τα προϊόντα της ελέγχονται αυστηρά σε όλη την παραγωγική διαδικασία.
  • Επενδύοντας διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και υλικά, μας δίνεται η δυνατότητα να προμηθεύουμε στους πελάτες μας τις πιο μοντέρνες ιδέες σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Το προσωπικό μας είναι διαρκώς στην διάθεση σας για πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη.